Dejong Byg ApS

Vi tilbyderTag arbejde, bølgeeternttag_Dejongbyg.dk

Tag Opgaver

Et tag er den bygningsdel der er allermest belastet af naturen, derfor er det også usædvanlig vigtigt at taget er i takt og holder tæt.

Et utæt tag vil give vand i konstruktionen, som kan føre til råd, svamp, ødelagte bygninsdele og generalt et usundt hus at bo i.

Så hvis du har et utæt, nedslidt tag eller bare har brug for en reparation, kan du roligt give et kald.

Dør udskiftning, terrassedør_Dejongbyg.dk
Vindue udskiftning_Dejongbyg.dk

Vinduer & Døre

Vi er specialister til at udskifte vinduer og døre, vi vil gerne hjælpe dig igennem hele fasen fra råd og vejledning til det endelige resultat.

Uanset om det er for at spare på varmeregningen, i forbindelse med en ombygning eller blot for at ændre husets udseende. 

Ny terrasse_Dejongbyg.dk
Hegn, raftehegn_Dejongbyg.dk

Træterrasser, Rækværk & Hegn

Ønsker du dig et nyt ude rum så vil vi gerne være behjælpelige, vi udføre alt lige fra din drømme terrasse til en mindre plantekasse.

Renovering, gipslofter_Dejongbyg.dk
Cisterne_Dejongbyg.dk

Renovering

Der er kan være mange gode grunde til at renovere, du ønsker dig en lavere varmeregning, bedre udnyttelse af kvadratmeter eller at få et nyt pift i dit hjem.

Uanset hvilken grund kan vi være til hjælp, vi har lavet alt fra gennemgribende renoveringer til mindre forbedringer, i mange huse og lejligheder.

Forsikringsskade, vandskade_Dejongbyg.dk
Forsikringsskade, udbedring af vandskade_Dejongbyg.dk

Forsikringsskader

Har du haft Indbrud, vand, brand eller råd og svamp skade på dit hus, så har vi en masse erfaring med håndtering af de forskellige skader.

overdækning, redskabsskur_Dejongbyg.dk

Overdækninger

Er du træt af at have haveredskaber der ligger og flyder eller at bilen skal skrabes for sne så laver vi blandt andet redskabskure, redskabskasser og carporte.